Vragen over bestellen en levering

Vragen over bestellen en levering

Is er een minimumoplage?

Je bestelt bij SpoedScriptie.nl precies het aantal exemplaren dat je nodig hebt, vanaf oplage één. Omdat we je gegevens en bestanden bewaren in jouw account kan je indien gewenst een volgende oplage van je scriptie of thesis bestellen zonder dat je de bestanden opnieuw hoeft te uploaden.

Bestellen

Als je na het uploaden van je bestanden je bestelling plaatst voer je jouw gegevens in, kies je of je je scriptie wilt afhalen bij onze productielocatie in Beverwijk of dat je deze naar je wilt laten verzenden en kies je de wijze van betalen. Je krijgt dan een overzicht van je bestelling te zien, inclusief het totaalbedrag en de verzendkosten. Je kunt hier nog steeds wijzigingen aanbrengen voordat je je bestelling definitief verstuurt.

Betalingsmogelijkheden

Voor betaling kan je kiezen voor betaling via iDeal of een handmatige overboeking van het totaalbedrag. Als je kiest voor een handmatige overboeking wordt je bestelling vrijgegeven wanneer je betaling door ons ontvangen is.

Levering en vervoer

Je kan ervoor kiezen je scriptie op te halen bij onze productielocatie in Beverwijk of om deze naar je te laten verzenden. Als je voor verzenden kiest betaal je € 7,95 verzendkosten per bestelling. Al onze boeken worden met Track&Trace nummer verzonden, dit ontvang je automatisch nadat je bestelling verzonden is.
Hou je er als je kiest voor verzenden rekening mee dat er factoren zijn waar wij geen invloed op hebben, bijvoorbeeld een verlate bezorging, een poststaking of een onjuist bezorgadres.

Leveringen in het buitenland

Het is mogelijk je bestelling naar het buitenland te laten verzenden. Hierdoor komt er een extra bedrag bovenop de verzendkosten van € 7,95. Neem contact op met onze Klantenservice indien je een bestelling naar het buitenland wilt laten verzenden via email klantenservice@spoedscriptie.nl of telefoon .

De prijs van je scriptie

Met de prijzencalculator kan je de prijs van je scriptie berekenen. Wanneer je het bestand voor het binnenwerk van je scriptie geüpload hebt wordt de prijs van je scriptie automatisch berekend aan de hand van de ingevulde specificaties. Wanneer je deze specificaties verandert - bijvoorbeeld oplage of formaat - verandert de prijs automatisch mee.
De prijzen van SpoedScriptie.nl zijn volledig gebaseerd op het drukken van boeken in kleine oplages. Onze prijzencalculator eindigt daarom bij 30 exemplaren. Neem contact op met onze Klantenservice voor een op maat gesneden offerte via email klantenservice@spoedscriptie.nl of telefonisch . Ook krijg je van SpoedScriptie.nl altijd een gratis omslagontwerp bij oplages hoger dan 30 exemplaren.

Wijzigen of annuleren van een bestelling

Als de betaling bij ons binnen is gekomen wordt je bestelling automatisch doorgestuurd naar onze drukkerij. Het is hierna niet meer mogelijk veranderingen in je bestelling aan te brengen of de bestelling te annuleren.

Kwaliteit

Bij SpoedScriptie.nl worden boeken met de modernste technieken op digitale drukpersen geproduceerd. Dit betekent dat er altijd een schitterend resultaat wordt behaald, dat volledig vergelijkbaar is met boeken die je in boekhandels koopt.


Er zijn momenteel 19 studenten een scriptie aan het uploaden.


Bestel tussen nu en
UUR.
MIN.
SEC.
en je scriptie is op
Di
07
DEC
DAG.
DAG.
MND.
om 16:00 uur al gereed!

Wij gebruiken cookies op onze website. Door onze website te gebruiken, ga je hiermee akkoord. Meer info

Accepteer en sluit melding